Toebehoren

Vloer

De vloer bestaat uit elementen van 2.5m x 1.0m.  Ze worden in verband gelegd en is met de juiste toelichting gemakkelijk zelf te plaatsen.  Het is ook mogelijk om de vloer te plaatsen met behulp van ons, hiervoor tellen wij een meerprijs van 40%.  Indien u wenst dat de vloer volledig door ons geplaatst wordt, rekenen wij een meerprijs van 80% aan.

Podia

Onze podium elementen zijn 2.5m x 4.0m groot.  De hoogte van de podiumelementen is 60cm. De elementen kunnen zo tegen elkaar geplaaste worden zodat u diverse maten kan creĆ«ren.

Biertent

De biertenten die wij in verhuur hebben bestaan uit een eenvoudige ijzerconstructie.  Op vier ijzeren palen wordt een zeil bevestigd. De oppervlakte bedraagt 2.0m x 5.0m, aan de voorzijde zijn deze biertenten 2.4m hoog.  Deze biertenten zijn gemakkelijk op te bouwen door de klant zelf. Maar indien de klant het wenst wordt ze ook door ons geplaatst.

Marktkraam

Onze marktkramen bestaan uit een tafel van 1.0m x 2.5m.  Het dak heeft een afmeting van 2.5m x 2.5m.  De tafel staat netjes in de midden geplaatst.  Het dak of afdekzeil van deze marktkraam is geel.

Vaste deuren

In onze kadertenten heeft u de mogelijkheid om een vaste deur te plaatsen. Deze deuren passen in elk type kadertent.  Ze kunnen geplaatst worden in alle zijkanten. (Zie foto's)

 

 

Vensters

 

Verwarming