Spantenten

Deze tenten verhuren wij het meest aan verenigingen. Hierin organiseren zij fuiven, festiviteiten voor het goede doel of het jaarlijks feest van hun vereniging. Spantenten worden ook vaak gebruikt als eettent voor kampen en bivakken.  Daarnaast zijn deze tenten ook ideaal voor de organisatie van festivals.

In onze verhuur vind je 4 types van deze tent terug, 12m, 15m, 20m en de verduisterde tent 20m ook wel circustent genoemd.  Deze tenten zijn verlengbaar per 5m, ze zijn voordelig in prijs en worden rechtgezet onder begeleiding van 1 van onze medewerkers.

De tent wordt op de grond volledig in elkaar gezet wordt en pas dan rechtgezet wordt. De tent wordt eerst volledig uitgerold. Dan worden piketten in de grond geboord  van 1.20m, deze staan ongeveer  op 1.65m afstand van elkaar. Dit rondom de hele tent.  Door middel van spanriemen worden de piketten met de tent verbonden. Vervolgens worden de zijpalen en de middenmasten geplaatst. Als dit allemaal gebeurd is wordt de tent rechtgetrokken, afgewerkt en gecontroleerd. 

  

TIP!

Hieronder vindt u een filmpje dat laat zien hoe de opbouw praktisch in zijn werk gaat;

Opbouw Spantent 20m