Kadertent 15 meter polygoon

De kadertent 15m, is de breedste kadertent in ons gamma.  Het is een polygoon model, dit wil zeggen dat het dak bestaat uit twee verschillende hellingen.   Men noemt het ook wel eens een barn of Amerikaanse schuur.

 

De polygoon kadertent is 15.60m breed.  De zijhoogte bedraagt 3.00m , de nokhoogte is 7.00m en de hoogte na de eerste knik is 5.00m.  Ze is volledig in huis gemaakt en vervaardigd uit 680grams pvc zeildoek en is volledig wit.  Er zijn opaak zeilen te verkrijgen op aanvraag, deze dienen om boven een podium te hangen.

Het kleinste model dat we kunnen bouwen is 15x15m, dit omwille van de stabiliteit.  De polygoontent is steeds met 5.00m verlengbaar.  De zijkanten kunnen volledig opengehangen worden of uitgeschoven worden.  Het kopzeil beschikt over vier openingen.

De kadertent 15m polygoon is ideaal voor evenementen die voorzien dienen te worden van podia.  We kunnen deze op verharde ondergrond of zachte ondergrond zetten.  Ook voorzien wij ramen en deuren. Deze zijn te verkrijgen op aanvraag.

 De zeilen in de kadertent beschikken over een M2 attest en er is een bouwboek voorzien conform MEN-EN 8020-41:2012