Spantent 20 meter

De breedste tent in ons gamma, is de spantent 20m.  De kleinste maat die wij in dit type bouwen is een 20x15.  Deze tent is ook verlengbaar met 5.00m.  Deze tent is ideaal voor grotere evenementen.

Bij deze tent zijn zowel de zijkanten als het dak rood-wit gestreept. De zijhoogte van deze spantent is 2.35m en in de nokhoogte is de tent  7.00m.  De middenmasten worden in het midden van de tent geplaatst en dit om de 5m.  De middenmast is voorzien van stekers, deze verbinden de middenmasten nogmaals met het dak van de tent. Op deze manier kan de tent in perfecte vorm gezet worden en wordt de stabiliteit van de tent gegarandeerd.

Bij het plaatsen van deze tent wordt net als bij al onze spantenten gebruikt gemaakt van spanriemen en grondpinnen van 1.20m. Deze tent wordt om de 1.65m door middel van een grondpin in de grond verankerd. Om de tent goed te kunnen verankeren is het dus nodig dat er rond de tent nog +/- 2.00m plaats is om de pinnen in de grond vast te maken.

Er bestaat ook de mogelijkheid om de tenten aan de zijkanten te openen of op te rollen.

Tip!

Voor verankering is het belangrijk dat de klant zich op voorhand bewust is van de eventuele nutsvoorzieningen die onder de grond aanwezig kunnen zijn. Wij vragen u hier voldoende aandacht aan te schenken.