Spantent 12 meter

Dit is het smalste type van spantent in ons gamma.  Het minst grote in te huren model is een spantent van 12x10 meter.  Deze kan in modules van 5 meter verlengd worden.

De zijkanten van onze tent 12m zijn wit - geel gestreept en hebben een zijhoogte van 2.20m.  Het dak is volledig wit en heeft een nokhoogte van 5.40m. 

Bij het plaatsen van deze tent wordt net als bij al onze spantenten gebruikt gemaakt van spanriemen en grondpinnen van 1.20m.  Deze tent wordt om de 1.65m door middel van een grondpin in de grond verankerd.  Om de tent goed te kunnen verankeren is het dus nodig dat er rond de tent nog +/- 2.00m plaats is om de pinnen in de grond vast te maken.

Om de tent de nodig vorm en stevigheid te geven, worden er middenmasten geplaatst in het midden van de tent.  Deze plaatsen we om de 5.00m. 

Er bestaat ook de mogelijkheid om de tenten aan de zijkanten te openen.  Dit bij elk vak en de opening is dan 5.00m breed.

 

Tip!

Voor verankering is het belangrijk dat de klant zich op voorhand bewust is van de eventuele nutsvoorzieningen die onder de grond aanwezig kunnen zijn.  Wij vragen u hier voldoende aandacht aan te schenken.